Hofors Elverk AB
Hofors Elverk AB
Box 153
813 23 HOFORS
Besöksadress: Rönningsgatan 9

Växel: 0290-77 18 00

Fax: 0290-241 85
Måndag 27 Maj 2019

 

Nytt om för- och färdiganmälan

Vi kommer i fortsättningen att endast arbeta med ett webbaserat programverktyg för att hantera för- och färdiganmälningar digitalt. Detta förenklar för dig som elinstallatör genom att du enkelt kan fylla i formuläret både via dator och din smarttelefon.

All administration sker snabbt och enkelt via webben och vi blir mer miljövänliga genom en minimal pappershantering.

Som behörig installatör loggar du in i webbverktyget där du kan följa handläggningen av dina anmälningar. Systemet minimerar risken för fel, vilket leder till snabbare handläggning.

Anvisningar föranmälan.nu


Gå till foranmalan.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du som installatör skapar ett konto. Därefter får du ett mejl med inloggningsuppgifter. Logga in med dina inloggningsuppgifter och webbprogrammet är klart att användas av dig.

Elinstallationsföretag som har behov av mer än en användare kan lägga upp flera användare under ”Mitt konto”. Den som registrerar sig först från ditt företag blir automatiskt administratör. Administratören kan därefter lägga upp fler användare från företaget.

Föranmälan.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är ett webbprogram som är framtaget av Mirakelbolaget och vilket flera av nätbolagen i Sverige i dag använder sig av. Programmet är gratis att använda.

Hofors Elverk AB driftar inte detta men har du frågor går det bra att ringa oss på telefon 0290-77 18 00