Du är här:

Mig som installatör

Vi arbetar med ett webbaserat verktyg för att hantera för-och färdiganmälningar digitalt. Du som elinstallatör kan enkelt fylla i formuläret både via dator och telefon.

Genom att vi hanterar all administration av för- och färdiganmälningar via webben, blir vi mer tillgängliga för dig som installatör, och samtidigt mer miljövänliga genom mindre pappersförbrukning.

Via webbverktyget kan du som installatör dessutom följa handläggningen av dina anmälningar. Din handläggningstid blir snabbare och vi minimerar risken för fel.

Så här gör du en för- eller färdiganmälan

foranmalan.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. skapar du som installatör ett konto. Du får ett mail med inloggningsuppgifter till webbverktyget som är klart att användas för dig.

Elinstallatörer som har behov av mer än en användare, kan lägga upp fler användare under "Mitt konto". Den som först registrerar sig från ditt företag, blir automatiskt administratör. Administratören är den som kan lägga upp fler användare för företaget.

Webbverktyget är framtaget av Mirakelbolaget och används av flera elbolag i Sverige. Programmet är gratis att använda.

Notera att webbverktyget inte driftas av Hofors Elverk AB, men har du frågor går det bra att ringa oss på Växel: 0290-77 18 00.